
- Свята вечеря з 12 страв та вертепом з колядками в унікальному селі Четфалва;
- знайомства із історією, звичаями та культурою Закарпаття;
- найкращі страви закарпатської кухні;
- найвидатніші історичні пам’ятки краю: замок Шенборна, Мукачівський та Ужгородський замки;
- відновлення краси і сили за допомогою купання в термальному басейні міста Берегово;
- підйом на канатно-крісельній дорозі на гору та можливість зробити фото на згадку в наймальовничіших місцях засніжених Карпат;
- дегустація екологічно чистих сирів виготовлених за швейцарською технологією;
- дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у стародавніх винних підвалах та приватних господарів Берегівського району;
- ну і звичайно веселощі, сніжки, розваги та інші види зимової ейфорії.
Вартість вхідних квитків в туристичні об’єкти:
- палац Шенборнів: загальний – 10 грн., школярі – 7 грн.;
- Мукачівський замок: дорослі - 20 грн., студенти, пенсіонери - 15 грн., діти до 14 років - 10 грн.;
- відвідання культового ресторану “Деца у нотаря”: загальний - 5 грн.; коротким людям до 120 см вхід безкоштовний;
- Ужгородський замок: загальний - 25 грн., студентський – 15 грн., учнівський – 10 грн.;
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегово: загальний – 150 грн. (в т.ч. оренда шафки), пенсіонери за віком – 130 грн., діти від 120 до 150 см. – 70 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
- дегустація вин: 50 грн., екскурсія без споживання вина – 25 грн.;
- дегустація трьох сортів сиру з вином: загальний та студенти – 50 грн., учні – 30 грн.;
- оленяча ферма: загальний, пенсійний і студентський - 20 грн., школярі – 10 грн.;
- підйом на крісельно-канатній дорозі на гору Маковиця (в обидві сторони): загальний – 60 грн., діти до 12 років – 40 грн.;
- водоспад Шипіт: загальний – 10 грн., діти до 10р. – безкоштовно.
Проживання відбувається в затишних садибах зеленого туризму Берегівського району, номери: 2-х і 3-х місні з вигодами на коридорі (з розрахунком на 2-3 кімнати).
Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід у 1-й день – відбувається у ресторанах міста Мукачево та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше “Підбивані лопатки” (зупа із шпарагівки підбита сметаною), на друге торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 75 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – відбувається в садибах і складається із традиційних 12 пісних страв: кутя, пісні голубці з кукурудзяною крупою та грибами, суп "капосташ посуй" (квасоля, кисла капуста), риба смажена, товчена картопля з часником і олією, огірки, квашена капуста, салат з моркви, узвар, …
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай.
Обід в 2-й день – відбувається в ресторані міста Ужгород. Орієнтовна вартість – 75 грн.
Вечеря у 2-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, торгоня із сперкельтом, солодощі, вино/палинка, компот.
Сніданок у 2-й день – в садибах, звичайний європейський.
Обід в 3-й день – відбувається у Міжгір’ї в ресторані “Колиба” і складається зі страв місцевої кухні: салат овочевий, юшка з білих грибів, картопляне п’юре та м’ясо по-полонинськи, хліб, чай з трав. Вартість 75 грн./особа.
Як альтернатива, поруч є інші ресторани на кафе з бойківськими стравами і не лише.